Kapat
Nasıl Yapılır 0

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Reklam

Günümüzde artık pek çok kullanıcının online bir şekilde yer bildirimi yapmak amacıyla tercih ettiği uygulama olarak ön plana çıkan Swarm üzerindeki hesabınızı komple silebilirsiniz. Pekala, Swarm hesap silmeyle ilgili işlemi nasıl yapılmakta? Öteki sosyal medya uygulamaları üzerinden alışık olduğumuz hesabı geçici bir şekilde dondurma özelliği ise Swarm uygulamasında yer almıyor.

İlk önce tablet veya telefon gibi mobil cihazlar üzerinden Swarm hesabını tamamen silmenin olanaklı olmadığını belirtmeliyiz. Swarm hesabınızı silebilmeniz için yapmanız gerekli adımlar ise şöyle;

* Bilgisayarınızda yer alan internet tarayıcısı üstünden Foursquare adresine giriş gerçekleştirin.

* Giriş yaptıktan sonra ise, hesap silme menüsü üstünden hesap silme sayfasına ulaşın

Reklam

* Siteye sonrasında Swarm hesap bilgilerinizle giriş yapmanız gerekecek.

* Giriş gerçekleştirdikten hemen sonra açılmış olan sayfa içerisinde ”Foursquare ile Swarm’dan niçin ayrılıyorsun?” şeklinde bir soru çıkacak. Bu soruya sizin için uygun durumdaki bir yanıt vermelisiniz.

* Sayfanın alt kısmında yer alan ”Delete Account” yazılı buton ile birlikte hesabınızı da silebilirsiniz.

Reklam


Öte yandan, Facebook platformu kullanarak giriş yapmış ve de ”Delete Account” yazılı butonunu göremeyen kullanıcıların Swarm üzerinde yer alan hesapları için bir şifre belirlemesinin gerekli olduğunu da belirtmekte yarar var. Şifre oluşturduktan hemen sonra hesabınıza giriş yaparak silme işlemini yukarıda anlatıldığı gibi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

{Mahmut yazar}

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir