Whatsapp “Son Görülme” Kapatma / Engelleme

Whatsapp ‘da kendi profilinizin son görülmesini kapatabilir ve isteğinize göre düzenleyebilirsiniz. ”Çevrimiçi” ve “son görülme…”, kişilerinizin çevrimiçi olup olmadığını veya WhatsApp’a en son bağlandıklarını gösteren zaman damgalarıdır.

“çevrimiçi” kişinin WhatsApp’ının açık olduğunu ve internete bağlı olduğunu gösterir. Ancak bu kişinin sohbetinizi okumuş olduğu anlamına gelmez.

“son görülme…” kişinin WhatsApp’tan ayrıldığı zamanı gösterir. Bu durumu “çevrimdışı olduğu zaman” olarak da düşünebilirsiniz.

Whatsapp Son Görülme Nasıl Kapatılır ? iPhone

  • iphone telefonlarda aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
  • Whatsapp/Ayarlar
  • Gizlilik
  • Son görülme
  • Son görülmeyi Hiç kimse konumuna getirin. işlem bu kadar.

Android telefonlarda Whatsapp Son görülme kapatma:

Android cep telefonları için bulunan WhatsApp uygulamasına gelen son güncellemeler ile artık yardımcı uygulama kullanmadan WhatsApp içerisinde son görülmeyi kapatabilirsiniz. Yapmanız gereken WhatsApp uygulaması içerisinde sağ üstte bulunan 3 nokta üst üste bulunan butona basınız. Ardından aşağıda ki işlemleri yapınız.

Ayarlar seçeneğinden HESAP seçeneğine basınız.

Hesap kısmına girdikten sonra GİZLİLİK seçeneğine basınız.

Gizlilik kısmında ilk sırada ” SON GÖRÜLME ” seçeneği yer almakta. Son görülme yazısının üstüne basınız ve açılan pencerede ” HİÇ KİMSE ” seçeneğini seçiniz.


Whatsapp uygulamasının son görülme özelliğini kapattıktan sonra birbirinden güzel Whatsapp durumları girebilirsiniz. Biz sizler için bu sayfamızda birbirinden güzel Whatsapp durumlarını bir araya getirdik.